Wie zijn wij?

Hennie, Sija en Rindert Boonstra zijn de drijvende kracht achter Boonstra steenhandel en bestrating. Als derde generatie eigenaren staan ze aan het roer van het bedrijf dat werd opgezet door hun opa en vervolgens jarenlang werd gerund door hun ouders. Hennie, Sija en Rindert groeiden op tussen de sierbestrating. Aan de etenstafel en eigenlijk overal was het bedrijf onderwerp van gesprek en zo kreeg het drietal het vak met de paplepel ingegoten. Ze ontwikkelden zich tot specialisten in sierbestrating met hart voor het vak én hun klanten.
Met vakkundig advies helpen zij jou graag bij het maken van de juiste keuze voor de sierbestrating die aansluit op jouw wensen, situatie en budget. Heb je nieuwe sierbestrating nodig? Kom gerust eens kijken in de meer dan 7500 m2 grote showtuin en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden op het gebied van sierbestrating.
Je bent van harte welkom!

TIP: Neem foto’s mee van je woning en je tuin en een schets met de afmetingen van je tuin voor advies op maat!

Wie zijn wij?

Hennie, Rindert en Sija Boonstra zijn de drijvende kracht achter Boonstra Steenhandel en Bestrating. Als derde generatie eigenaren staan ze aan het roer van het bedrijf dat werd opgezet door hun opa en vervolgens jarenlang werd gerund door hun ouders. Hennie, Rindert en Sija groeiden op tussen de sierbestrating. Aan de etenstafel en eigenlijk overal was het bedrijf onderwerp van gesprek en zo kregen het drietal het vak met de paplepel ingegoten. Ze ontwikkelden zich tot specialisten in sierbestrating met hart voor het vak én hun klanten.
Met vakkundig advies helpen zij jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor de sierbestrating die aansluit op jouw wensen, situatie en budget. Heb je nieuwe sierbestrating nodig? Kom gerust eens kijken in de meer dan 7500 m2 grote showtuin en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden op siersteengebied. Je bent van harte welkom!

TIP: Neem een foto mee van je woning en je tuin en een schets met de afmetingen van je tuin. Dan kunnen we goed met je meedenken!

Hennie Boonstra

Eigenaar, Verkoop

Riemer van der Heide

Heftruckchauffeur

Sija Boonstra

Eigenaar, Verkoop

Hannie de Boer

Verkoop

Andries van der Veen

Chauffeur

Rindert Boonstra

Eigenaar, Heftruckchauffeur

Willem Wijbenga

Heftruckchauffeur

Hennie Boonstra

Eigenaar, Verkoop

Rindert Boonstra

Eigenaar, Heftruckchauffeur

Sija Boonstra

Eigenaar, Verkoop

Hannie de Boer

Verkoop

Riemer van der Heide

Heftruckchauffeur

Andries van der Veen

Chauffeur

Willem Wijbenga

Heftruckchauffeur

Onze leveranciers 

Boonstra steenhandel en bestrating is leverancier van o.a.: Kijlstra, Excluton, Michel Oprey, Redsun, MBI, Stonebase, Wienerberger, Varistone, Marlux, Van der Sanden, Garden Impressions, S&S, In-lite, Lightpro en KS verlichting.
We leveren aan particulieren, hoveniers en bestratingsbedrijven. We beschikken over ruime opslagcapaciteit en hanteren ruime voorraden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 12.00 & 13.00 - 17.45 uur 

Zaterdag 08.30 -12.00 & 13.00 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar Ma-vrij 09.00-12.00 & 13.00-17.00 uur

Zaterdag 09.00-12.00 & 13.00-16.00 uur

 

 

Contactgegevens
Boonstra steenhandel en bestrating
Rijksstraatweg 63
9257 DS Noardburgum
0511 475 170
Mail ons

Meer weten